Turnhout 2012

BEREIKBAARHEID

Het kantoor van Turnhout 2012 is gevestigd in het hartje van Turnhout. U vindt ons in het stadhuis op de Grote Markt 1. Zowel met de trein, de bus als met de auto is Turnhout 2012 makkelijk te bereiken.

Met de trein

De NMBS brengt u tot aan het station van Turnhout. Tijdens het weekend is er een treinverbinding met Antwerpen met haltes in Tielen, Herentals, Lier, Nijlen, Bouwel, Kessel, Antwerpen Berchem en Antwerpen Centraal. Op weekdagen rijden er treinen tussen Turnhout en Brussel met haltes in Tielen, Herentals, Lier, Mechelen, Vilvoorde en Brussel (Noord-Centraal- en Zuid). Tijdens de week doet de trein richting Antwerpen echter de haltes Nijlen, Bouwel en Kessel niet aan. Voor meer informatie kan u terecht op www.nmbs.be.
Van het station is het nog een kleine 900 meter lopen tot op de Grote Markt. Er rijden geregeld bussen die u tot op de markt brengen. Meer informatie vindt u op www.delijn.be

Met de bus

Bussen uit Mol, Antwerpen, Hoogstraten, Leuven, Geel, Herentals en Tilburg houden halt op de Grote Markt in Turnhout. Andere nabijgelegen haltes zijn 'Warande', 'Zegeplein'. en 'Zeshoek'. De meeste bussen zullen u tot vlakbij het stadhuis brengen. Meer informatie vindt u op www.delijn.be.

Met de auto

Snelweg E34 Antwerpen - Eindhoven, afrit 23 Turnhout-West. Daarna volgt u de richting Turnhout. U volgt de aanwijzigingen richting het centrum. Er is parkeermogelijkheid aan de Warande. U rijdt de ondergrondse parking in en uit via de Wezenstraat achter het cultureel centrum. Het maximaal parkeerbedrag per dag bedraagt vijf euro.

 
ontwerp website: fabriek81.be